Mitsubishi Uwano

Laget for Skandinavia!

Ingen av våre varmepumper varmer et rom raskere!

Den med mest effekt! Nominell kapasitet helt ned til -25° C

Varmefunksjon (kW) Uwano 35/7000 modellen

Kapasitet ved +7°C (min-maks) 1,1-7,0
Nominell kapasitet ved +7°C 4,0
Effektforbruk nominell 0,81
Fabrikkgarantert varmekapasitet ved -15°C* 5,3
Fabrikkgarantert varmekapasitet ved -25°C* 4,0

Kjølefunksjon (kW)

Kapasitet (min-maks) 1,0-4,0
Kapasitet nominell ved +35°C 3,5
Effektforbruk nominell 0,77

Alle data i tabellen er ved +7 °C ute og +20 °C inne om ikke annet er oppgitt. Vi tar forbehold om evt. trykkfeil og modellendringer.

Godt inneklima – enkelt vedlikehold

Med filtersystemet med Plasma Quad Plus, holder Uwano hjemmet ditt fritt for luftbårne støvpartikler, bakterier, virus, mugg, allergene og lukt.

UWANO er også utstyrt med Dual Barrier Coating, et toppmoderne beskyttelsesbelegg. Belegget beskyttermaskinens innedel mot skitt og støv i varmeveksleren, viftehjulet, luftkanalen bak viftehjulet og luftspjeldene. Beskyttelsesbelegget forenkler vedlikeholdet, og sikrer et bedre innemiljø og en konstant ytelse og effekt over tid.

Dual Barrier Coating materialet inneholder også anti muggstoff som forebygger at mugg bygger seg opp inne i innedelen. Dette er testet og verifisert av SIAA.

Laget for Skandinavia

UWANO er en solid konstruksjon av høy kvalitet, og med lang levetid, som er utviklet for å tåle harde, nordiske forhold. Utedelen er merket med Made for Scandinavia; en garanti for at produktet er produsert for vårt tøffe og til tider iskalde klima.

Testet på Drevsjø

UWANO er testet en rekke steder i Norge og Sverige. For at vi kunne sikre 100% varmekapasitet ved -25°C var en av testene på ett av Norges kaldeste steder. Drevsjø har kulderekorden på -47°C. I testperioden jan-mars 2021 var det mer enn 50 dager med konstant kulde, og det kaldeste var -36°C. UWANO leverte tilstrekkelig luftmengde og enestående oppvarming gjennom hele perioden. Testen bekrefter at UWANO leverer høy og stabil innetemperatur selv i ekstremt lave utendørstemperaturer.

Den med mest effekt

Ingen av våre varmepumper varmer et rom raskere enn UWANO. Vår nye toppmodell har en ekstrem varmekapasitet som dekker varmebehovene vi har i Norge, og fordeler jevnt og hurtig varmen selv på de kaldeste dagene. I tillegg har den et moderne og stilrent design, og er fullspekket med teknologi og funksjoner.

UWANO er spesielt utviklet for Skandinavia, og testet i ugjestmild, nordisk vinter. Modellen har en fabrikkgarantert varmekapasitet ned til -30°C og leverer sin nominelle kapasitet helt ned til -25°C.

Lydnivå er viktig!

Lavt lydnivå er veldig viktig, både inne og ute. Innedelen til UWANO har utrolige 19dB(A) på laveste lydnivå, og tilnærmet umulig å registrere ut i fra de lydfrekvenser vi mennesker evner å oppfatte. Utedelen har kun 50dB(A), samt mulighet for 3dB(A) nattsenking. Dette gjør UWANO til den perfekte modellen om du f.eks. skal bytte ut en gammel varmepumpe med høy støy.

3D I-See Sensor

I-see Sensor merker variasjoner i romtemperaturen og oppdager hvor folk befinner seg i rommet. Med i-see Sensoren vet varmepumpen Hvilke områder i rommet som må varmes opp eller kjøles ned, og vil jobbe for å opprettholde ønsket temperatur på de stedene du oppholder deg oftest.

Varmesprederfunksjon

Når varmepumpen oppnår ønsket innetemperatur stopper utedelen å produsere varme. Samtidig fortsetter viften i innedelen å jobbe for å fordele varmen jevnt i boligen. Funksjonen slår inn automatisk og bedrer luftsirkulasjonen vesentlig dersom temperaturen stiger fra andre varmekilder, som f.eks. peis eller ovn.

UWANO leveres med innebygget WiFi og enklere WiFi-oppkobling via QR-kode for parring, og LED-backlight på fjernkontrollen for ekstra god lesevennlighet.

Funksjoner og teknologier

 • Stillegående
 • WiFi
 • 3D i-see Sensor
 • Doble luftspjeld
 • Drive Mode Selector
 • Nattmodus
 • Dual Barrier Coating
 • Plasma Quad plus
 • Viftemodus
 • Uketimer
 • Driftslås