Bestselleren Mitsubishi Kaiteki

Kaiteki er rå på varmeeffekt og testet ned til -35

Kaiteki er spekket av ny teknologi/funksjoner, og fåes i 4 farger!

Kaiteki varmepumper

Rent inneklima – enkelt vedlikehold

Suverene filterfunksjoner med nye Plasma Quad Plus sørger for et rent og sunt inneklima der selv de minste partikler og allergener tas opp i filteret. Innedelens vitale deler er i tillegg behandlet med et beskyttelsesbelegg slik at skitt og støv ikke fester seg. Dette forenkler vedlikeholdet, gir deg et rent inneklima og sikrer en konstant ytelse og effekt over tid!

Varmefunksjon (kW) Kaiteki 6600 modellen

Kapasitet ved +7°C (min-maks) 1,1-6,6
Nominell kapasitet ved +7°C 4,0
Effektforbruk nominell 0,82
Fabrikkgarantert varmekapasitet ved -15°C* 4,0
Fabrikkgarantert varmekapasitet ved -25°C* 3,1

Varmekapasitet og effekt i toppklasse!

Kaiteki er som skapt for lange og kalde vintre! Varmepumpen tåler ekstreme kuldeperioder og er testet i et uavhengig laboratorium helt ned til -35°C! Ved -25°C ute leverer Kaiteki 6600 utrolige 3100W og en COP på 2. Og med en årsvarmefaktor (SCOP) på hele 5,2 leverer den i toppklasse! Det nye kuldemedie R32 gir også lavere GWP verdi og er bedre for miljøet.

Lydnivå er viktig!

Lavt lydnivå er veldig viktig, både inne og ute. Innedelen til Kaiteki har utrolige 19dB(A) på laveste lydnivå, og tilnærmet umulig å registrere ut i fra de lydfrekvenser vi mennesker evner å oppfatte. Utedelen har kun 49dB(A), samt mulighet for 3dB(A) nattsenking. Dette gjør Kaiteki til den perfekte modellen om du f.eks. skal bytte ut en gammel varmepumpe med høy støy.

Design og valgfrihet

Vår nye toppmodell har et tidløst og kompakt design med hele fire fargevalg på innedelen. Dette gir deg frihet til å velge en varmepumpe tilpasset ditt innemiljø, interiør og dine fargepreferanser. De doble luftspjeldene er flyttet til undersiden av innedelen. Dette gir en ren overflate, stilmessig uttrykk og effektiv luftspredning.

Filter – Plasma Quad Plus

Kaiteki har filterfunksjoner i toppklasse. Vi har oppgradert vårt elektrostatiske filtersystem, Plasma Quad Plus. Filteret holder ditt innemiljø fritt for luftbårne støvpartikler, bakterier, virus, mugg, allergener og mikroskopiske partikler under 2,5 mikrometer! Dette er mikropartikler mindre enn 4% av bredden til et hårstrå. Kaiteki sikrer med dette et renere inneklima og økt komfort for alle i rommet.

Dual Barrier Coating

En skitten innedel forringer varmepumpes energieffektivitet og ditt inneklima! For å løse dette er Kaiteki utstyrt med beskyttelsesbelegget Dual Barrier Coating. Belegget beskytter
maskinens innedel slik at skitt og støv ikke fester seg. Dette forenkle vedlikeholdet, gir deg et renere inneklima og sikrer en konstant ytelse og effekt over tid!

Vedlikeholdsvarme (i-Save)

Utmerket funksjon dersom du har lengre perioder der du er borte, eller benytter Kaiteki utenfor ditt daglige oppholdssted som f.eks. hytte, kjeller, loftsetasje eller på kontoret. Sikrer jevn varme og stabilt inneklima på forhåndsvalgt temperatur, viftehastighet og luftstrømretning. Gradene justerer du trinnløst til ønsket innetemperatur/vedlikeholdsvarme fra +10°C til +31°C.

Info om standard montering

Standard montasje inkluderer inntil 4 m rørstrekk/kanaler, signalkabel og drenering samt veggbrakett/markstativ. Tillegg per meter over 4 meter standardmontering.
Bompenger, parkerings- og fergekostnader tilkommer.
Multisplitt anlegg kan leveres med forskjellig typer innedeler. Pris kan kun gis etter at befaring er gjennomført, dette for at riktig anlegg med riktig kapasitet skal bli valgt.
Alle anlegg skal monteres mot jordet og jordfeilsikret elektrisk tilførsel. Dette kommer i tillegg der dette ikke finnes fra før av.