Mitsubishi Gussuri

En stille nyhet!

På Japansk betyr Gussuri  “å sove godt”, og det er akkurat det varmepumpen lar deg gjøre. Med nattmodus er du garantert en god natts søvn, i behagelige omgivelser, uten forstyrrelser.

Varmefunksjon (kW) Gussuri 35/4600 modellen

Kapasitet ved +7°C (min-maks) 1,3-4,6
Nominell kapasitet ved +7°C 4,0
Effektforbruk nominell 1,03
Fabrikkgarantert varmekapasitet ved -15°C* 2,8

Kjølefunksjon (kW)

Kapasitet (min-maks) 1,1-3,8
Kapasitet nominell ved +35°C 3,5
Effektforbruk nominell 0,99

Alle data i tabellen er ved +7 °C ute og +20 °C inne om ikke annet er oppgitt. Vi tar forbehold om evt. trykkfeil og modellendringer.

Ekstremt stillegående

Lavt lydnivå er viktig! Gussuri er ekstremt stillegående og innedelen tilnærmet umulig å registrere med et lydnivå helt ned mot 18 dB(A) i komfort-mode. Til sammenlikning ligger en alminnelig samtale på 65 dB(A), og grunnstøyen rundt oss blir aldri lavere enn 15-20 dB(A).

Utedelen er blant de mest stillegående i markedet med kun 48 dB(A). Med nattmodus kan du senke lyden på utedelen ytterligere 3 dB(A), noe som tilsvarer en reduksjon på hele 50% av den lyden vi klarer å oppfatte, og lysstyrken på innedelens driftsindikatorlampe blir dim­met.

Deilig kjøling

Ønsker du behagelig kjøling i sommerhalvåret til en lav kostnad, er denne modellen perfekt. Gussuri har ypperlig kjølefunksjon og er designet for å passe inn i alle rom. Den er også suveren på sommerhytta om man ønsker det litt svalt inne. Benyttes Gussuri 4600 som aircondition har den en gjennomsnittlig kjølefaktor (SEER) på 8,7. Dette gjør at kjølekomfort blir rimelig på varme sommerdager.

Du legger kanskje ikke merke til at rommet du befinner deg i er temperert for at du skal trives, når du er der. Men det påvirker alle valgene du tar. Og hvordan du har det hjemme.

Det er derfor vi kaller det…Teknologi man føler.

Varmesprederfunksjon

Når Gussuri oppnår ønsket innetemperatur stopper utedelen å produsere varme, mens viften i innedelen fortsetter å jobbe for å fordele varmen jevnt i boligen. Funksjonen vil også slå inn og bedre luftsirkulasjonen vesentlig dersom temperaturen stiger fra andre varmekilder, som f.eks. fra peis eller ovn.

Self Clean Mode

Høy luftfuktighet etter klimakjøling kan forårsake mugg og lukt i klimaanlegget. Med funksjonen Self Clean Mode tørker Gussuri automatisk innedelen etter bruk av aircondition. Dette gir deg helt enkelt problemfri kjøling!

Funksjoner og teknologier

  • Ekstremt Stillegående – fra 18 dB(A)
  • Nattmodus
  • Innebygget WiFi
  • Stilren med matt finnish
  • Kompakt, kun 80 cm bred
  • Varmesprederfunksjon
  • Dual Barrier Coating
  • Self Clean Mode
  • V-blokkerende luftrensefilter