Toshiba Polar Hvit / Matt Sort

Toshiba Polar 25 er en kraftig varmepumpe fra Toshiba. Polar 25 har en varmeeffekt på 3,8 kW ved -15 °C utetemperatur.
Polar  har mange funksjoner du kan ønske deg i en varmepumpe.
Bare for å nevne noen: Automatisk oppstart, Utvidet spjeldkontroll, Hi-power, Nattmodus, Effektiv ned til -25 °C, Lavt lydnivå, Nordisk modell, Peismodus, Power Select strømsparer, Selvdiagnostikk, Selvrensende, Stillemodus, WiFi styring med App, samt flere funksjoner.

Varmefunksjon (kW) Polar 25 modellen

Kapasitet ved +7°C (min-maks) 1-7,2
Tilført effekt nom. +7°C (min.–maks.) 0,65 (0,2 – 2,4)
Varmekapasitet ved -15°C 3,8
Varmekapasitet ved -25°C 2,6
SCOP, gjennomsnittsklima: 5,1

Kjølefunksjon (kW)

Kapasitet (min-maks) 1,1-3,5

Tåler ekstreme vinterforhold

Skapt for et for nordisk klima

Det er en grunn til at denne luft-luft varmepumpen har fått navnet Polar. Ikke bare er det et nikk til en tidligere folkekjær varmepumpe-klassiker med samme navn. Den har dessuten svært høy varmekapasitet ved lave temperaturer, og den effektive kompressoren klarer hele 3800 W ved -15 °C. I tillegg er den fabrikktestet ned til -25 °C.

Ytelsen gir Polar en høy stjerne i mange hjem når kulda stikker som verst. Denne varmepumpen er og blir en favoritt.

Sømløst, moderne design

Diskret i uttrykket, uten skjøter

Polar har en aldri så liten design vri som er like praktisk som den er stilig. Legg merke til hvordan sidepanelet ikke brytes opp av skjøter. Dette gir en strammere, mer helhetlig drakt – et uttrykk du vil sette pris på når varmepumpen er installert. Polar har også en delikat matt finish som står så godt til veggen at varmepumpen oppleves enda mindre enn den er.

Mest unikt er «Hada Care»-spjeldet som sørger for sval nedkjøling når varmepumpen settes i aircondition-modus. «Hada Care Flow» sender den kjølige luften opp, der varmen befinner seg. Det gir en behagelig og jevn romtemperatur, uten plagsomt trekk.

Stappfull av smarte funksjoner

Få full kontroll på inneklimaet

Polar er utstyrt med en rekke intelligente funksjoner som gjør det enkelt å få kontroll på inneklimaet. Varmepumpen har blant annet peismodus som sirkulerer varmen fra peisen rundt i boligen, og vedlikeholdsvarme som holder hytta frostfri når du ikke er til stede. Vi leverer varmepumpen med Wifi-styring, slik at du kan styre varmepumpen rett fra mobilen.

Selv om Polar i utgangspunktet avgir lite lyd, har du også mulighet for stillemodus på både inne- og utedelen.